شکر ICUMSA 600-1200 چیست؟

شکر خام نیشکر که با نام ICUMSA 600-1200 نیز شناخته می‌شود، پس از اولین کریستالیزاسیون نیشکر تولید می‌شود. این شکر خشن‌تر از شکر سفید است و رنگ آن قهوه‌ای می‌باشد.

بر اساس وزن، شکر قهوه‌ای خام حاصل از نیشکر، زمانی که کاملاً تصفیه شود، حاوی حدود ۲۵ درصد شکر سفید است. ملاس (عصاره ای غلیظ با خاصیت چسبندگی و تیره که یک محصول جانبی از فرانید ساخت شکر است) بیشتری در شکر قهوه‌ای طبیعی یافت می‌شود که به آن مواد معدنی لذت‌بخش بیشتری می‌دهد. شکر قهوه‌ای طبیعی حاوی کالری کمتری نسبت به شکر سفید است و در افزایش متابولیسم و کاهش اشتها نقش به سزایی دارد.

مزایا و کاربردهای شکر قهوه‌ای ICUMSA 600-1200

شکر قهوه‌ای بن مانو، حاصل نیشکر است و امروزه کاربرد بسیاری در شیرینی‌پزی رژیمی، تهیه سس، تهیه مربا و کیک دارد. این شکر به دلیل داشتن ملاس، دارای مواد معدنی مفیدی مانند کلسیم، پتاسیم و آهن است که باعث می‌شود مواد مغذی بیشتری نسبت به شکر سفید داشته باشد. طعم و عطر مطبوع شکر قهوه‌ای باعث شده که این محصول غذایی محبوبیت بیشتری نسبت به شکر سفید داشته باشد.

نگهداری و تاریخ مصرف شکر قهوه‌ای

از نظر فنی، شکر هرگز فاسد نمی‌شود. در حالی که توصیه می‌شود شکر کلوخه بعد از دو سال دور ریخته شود، اما به احتمال زیاد همچنان طعم و کیفیت مطلوبی خواهد داشت. این دستورالعمل‌ها برای شکر قهوه‌ای، شیرینی‌پزی یا پودر قند نیز صدق می‌کند. شکر معمولاً دو سال بهترین تاریخ مصرف دارد، اما این فقط به این دلیل است که ممکن است کلوخه شوند. اگرچه بافت آنها ممکن است تغییر کند، شکر هرگز به طور کامل منقضی نمی‌شود و پس از تاریخ انقضا استفاده از آن بی‌خطر است.

برای واردات این محصول از کشور برزیل، می‌توانید با همکاران ما در شرکت بازرگانی آترا اطلس تماس بگیرید.

sugar 600-1200

طبع شکر قهوه ای چیست؟

در طب سنتی آمده است که شکر قهوه‌ای با طبع گرم خود می‌تواند در درمان مشکلات مختلفی مانند نفخ معده، یبوست و سردمزاجی بسیار مؤثر باشد. استفاده از شکر قهوه‌ای در طب سنتی برای درمان بیماری‌های مختلفی استفاده می‌شود که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • از بین بردن خارش و اگزمای بدن

  • درمان قولنج شکم و ناف

  • جلوگیری از تهوع

  • درمان سردرد

  • درمان سردی و ضعف بدن

  • درمان اسهال و دل‌پیچه

  • تسکین‌دهنده دردهای عضلانی

نکات مهم در مصرف شکر قهوه‌ای

توجه: از آنجایی که شکر قهوه‌ای طبعی گرم دارد، ممکن است با استفاده بیش از حد از آن دچار خستگی و کم‌خونی شوید. خوردن زیاد شکر قهوه‌ای ابتدا احساس سیری و گرما در بدن شما ایجاد کرده و پس از مدتی ممکن است احساس ضعف و گرسنگی کنید و طبع شما را سرد خواهد کرد.

بنابراین برای کسب نتیجه مطلوب، بهتر است همیشه طبق راهنمای درمانی عمل کنید و در استفاده از آن افراط و تفریط نداشته باشید.

فواید شکر قهوه ای

شکر قهوه‌ای نه تنها در آشپزی و شیرینی‌پزی بلکه در طب سنتی نیز کاربردهای بسیار زیادی دارد و از آن برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود. همچنین شکر قهوه‌ای به طور گسترده برای سلامت و زیبایی پوست نیز استفاده می‌شود. در اینجا به برخی از فواید شکر قهوه‌ای می‌پردازیم:

  • شکر قهوه‌ای و مواد معدنی موجود در آن: این شکر حاوی مقدار زیادی کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیم و کربوهیدرات است که برای سلامتی بدن ضروری و مفید هستند.

  • درمان دردهای قاعدگی: ترکیب شکر قهوه‌ای به همراه چای، زعفران و زنجبیل می‌تواند دردهای شدید قاعدگی را به سرعت کاهش داده و باعث منظم شدن چرخه قاعدگی شود.

  • بالا بردن سطح انرژی: شکر قهوه‌ای به دلیل دارا بودن مواد معدنی بیشتر نسبت به شکر سفید، جایگزین بهتری برای استفاده در وعده صبحانه است. این ماده غذایی با دارا بودن مقادیر مناسبی کربوهیدرات ساده انرژی را افزایش داده و در طول روز شما را شاداب نگه می‌دارد.

  • کنترل چاقی: شکر قهوه‌ای به دلیل دارا بودن ملاس باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش اشتها می‌شود. اگر رژیم غذایی خاصی برای کاهش وزن دارید، می‌توانید با مشورت پزشک یا متخصص تغذیه، شکر قهوه‌ای را جایگزین شکر سفید کنید.

  • سلامت و زیبایی پوست: شکر قهوه‌ای با داشتن بافتی خشن، به عنوان یک نرم‌کننده طبیعی پوست استفاده می‌شود. از این شکر و ترکیب آن با مواد دیگر، اسکراب‌های قوی خانگی می‌توان درست کرد که برای درمان سلولیت، رفع لک و جای جوش، لایه‌برداری پوست‌های مرده، روشن شدن پوست و درمان آکنه مفید است.

  • کاهش درد پس از زایمان: پس از زایمان اگر دچار درد یا گرفتگی در ناحیه شکم و لگن می‌شوید، می‌توانید از دمنوش‌های ترکیب شده با شکر قهوه‌ای برای کاهش این کرامپ‌ها استفاده کنید. شکر قهوه‌ای روند بهبودی بعد از زایمان را سرعت می‌بخشد.

  • مناسب برای افراد دیابتی: در باور عموم مردم، شکر قهوه‌ای کالری کمتری نسبت به شکر سفید داشته و مواد مغذی و معدنی آن بیشتر است. با این حال، هر دو نوع شکر از نیشکر یا چغندر قند تهیه می‌شوند و ماهیت آن‌ها یکی است. شکر قهوه‌ای برای افراد مبتلا به دیابت می‌تواند انتخاب مطمئن‌تری نسبت به شکر سفید باشد، اما توصیه می‌شود که افراد دیابتی از شکر قهوه‌ای نیز با احتیاط و به صورت کنترل شده استفاده کنند.

  • درمان سرماخوردگی و آسم: شکر قهوه‌ای در طب سنتی به عنوان دارویی برای درمان سریع سرماخوردگی و آسم استفاده می‌شود. وجود ملاس در این نوع شکر باعث از بین رفتن خلط سینه و درمان گلودرد می‌شود.

  • درمان نفخ نوزادان: شکر قهوه‌ای گزینه‌ای مناسب برای درمان نفخ، به خصوص در نوزادان است. پیش از استفاده از شکر قهوه‌ای برای نوزادان حتماً با پزشک مشورت کنید. اگر نوزاد شما مدام دچار دل درد می‌شود، حدود یک قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای مرغوب را در یک بطری آب گرم حل کرده و در شیشه شیر به نوزاد بدهید. این کار کمک می‌کند تا دل درد نوزاد در طول شب تسکین یافته و خواب آرام‌تری داشته باشد.

  • درمان مشکلات گوارشی: برخی افراد با خوردن شیرینی‌هایی که حاوی شکر سفید هستند، دچار معده درد، نفخ یا یبوست می‌شوند. جایگزین کردن شکر قهوه‌ای به جای شکر سفید برای پخت شیرینی و کیک‌های خانگی می‌تواند به هضم راحت‌تر غذا و جلوگیری از بروز نفخ و یبوست کمک کند.

مضرات شکر قهوه ای

مصرف شکر قهوه‌ای به اندازه و کنترل شده در درمان بیماری‌ها و کنترل دیابت مؤثر است، اما استفاده بی‌رویه از آن نیز می‌تواند باعث بروز مشکلاتی شود. در اینجا به برخی از مضرات شکر قهوه‌ای اشاره می‌کنیم:

  • کند ذهنی به خصوص در کودکان: مصرف بی‌رویه شکر قهوه‌ای می‌تواند باعث بروز کند ذهنی در کودکان شود.

  • تأثیرات مشابه توهم‌زایی بر مغز: مصرف بی‌رویه هر نوع شکر، از جمله شکر قهوه‌ای، تأثیری مشابه مواد مخدر بر مغز دارد.

  • خطرات برای بیماران با حساسیت‌های خاص: اگر بیماری یا حساسیت خاصی دارید و مجبور به استفاده از رژیم غذایی خاصی هستید، پیش از هرگونه تغییر یا افزودن ماده غذایی جدید به رژیم خود حتماً با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

شکر قهوه‌ای برای کبد چرب

مصرف این شکر برای افرادی که کبد چرب دارند اصلا مفید نیست، چون بدن به صورت اتوماتیک قند اضافی را به کبد می‌فرستد و کبد هم آن قند را به چربی تبدیل می‌کند و در خودش ذخیره می‌کند.

سخن پایانی

در صورت درخواست برای واردات این محصول از کشور برزیل، میتوانید با همکاران ما در شرکت بازرگانی آترا اطلس در تماس باشید.